Tietoa meistä

ProTrainIT Oy on vuonna 1996 perustettu tietotekniikan konsultointi- ja koulutusyritys. Tuotamme ja toteutamme organisaatioiden ja tietotekniikka-ammattilaisten tarpeita vastaavia konsultointi- ja koulutuspalveluita. Olemme toimineet aktiivisesti Windows-teknologioiden asiantuntijoina ja ratkaisujen toteuttajina.
 
Perinteisen koulutustoiminnan muuttuessa yhä enemmän ratkaisukeskeisemmäksi myös ProTrainIT on muuttunut asiakkaiden mukana. Perinteinen luokkamuotoinen koulutus on vähentynyt ja yhä enemmän toteutetaan asiakaskohtaisia tarpeen mukaisia räätälöityjä koulutusratkaisuja. Tuotteiden määrän laajentuessa olemme myös keskittyneet tiettyihin aihealueisiin, koska haluamme niissä olla merkittäviä toimijoita. 

Voidaksemme tarjoata asiakkaille osaamistamme osana laajempaa kokonaisuutta, olemme mukana koulutuksen yhteistyöverkostoissa.
 
Olemme tehneet yhdessä asiakkaidemme kanssa konsultointia koko toimintahistoriamme ajan. Viimeisten vuosien aikana konsultoinnin määrä on merkittävästi lisääntynyt ja olemme saaneet olla mukana useissa mielenkiintoisissa projekteissa. Ne ovat vaihdelleet globaaleista tietojärjestelmän rakentamisista yksittäisiin vianselvitys-toimeksiantoihin. Kaikkea mielenkiintoista ja haasteellista olemme päässeet tekemään yhdessä asiakkaidemme kanssa.
 
Tietotekniikka on nyt suuremmassa mullistuksessa kuin koskaan sinä aikana kun olemme olleet toimialalla. Käytännössä tämä liittyy pilvipalveluiden käyttöönottoon, joka on monelle organisaatioille mahdollisuus ja haaste. Me olemme panostaneet erittäin paljon pilviteknologioihin, koska haluamme olla mukana uusia mahdollisuuksia hyödynnettäessä. Toki edelleen myös paikalliset tietojärjestelmät ovat tärkeitä toteutuskohteita.
 
Pidämme katseemme tulevaisuudessa, jotta pystymme toteuttamaan oikeanlaisia ratkaisuja.
Olemme saaneet tähän asti olla mukana mielenkiintoisella toimialalla ja pyrimme edelleen olemaan vahvasti mukana matkalla kohti tulevaa.